Contact
Stip op de horizon kwijt? Change lanes now! Feb 11, 2024

Vanmorgen viel ik midden in het interview van Jeroen Pauw met Dries van Agt. Het ging over het enorme beroep dat op hem werd gedaan gedurende een periode van meer dan 10 jaar. Een intensieve periode waarin hij nauwelijks thuis was. Een periode waarin zijn gezin zich ontwikkelde. Hij aan de...

Continue Reading...
Stel dat je durft te dromen ... Jan 21, 2024

We zijn er eigenlijk best goed in: prachtige takenlijstjes maken, de één op een kladblok dat overal mee naar toe gaat, de ander in zijn agenda of met een online tool. En dan is niets lekkerder dan die taken af te strepen. We can do this! En hup, morgen weer.

Morgen weer

Dag in, dag...

Continue Reading...
Hoogtepunt 2023: certificering als coach Dec 31, 2023

Op deze laatste avond van het jaar is het heerlijk om even stil te staan. De kerstboom brengt een gezellige sfeer in huis. Kaarsjes zijn aan en buiten zijn de eerste knallen en siervuurwerk al hoorbaar. Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van persoonlijke ontwikkeling met als...

Continue Reading...
2024 goed van start? Van Purpose naar Performance Dec 04, 2023

Connecting Purpose & Performance
In 6 online coaching calls bespreken we de belangrijkste uitgangspunten van high performance, stellen vast wat jouw score is en bespreken je ontwikkelpunten. Met 1:1 coaching help ik je van onduidelijkheid naar doelgerichtheid.

Maak kennis met performance...

Continue Reading...
Showing the world one person and feeling/being someone else Oct 22, 2023

Showing the world one person and feeling/being someone else. Vind jij het soms ook verleidelijk om jezelf anders voor te doen dan je bent om erbij te horen, om te voldoen aan de verwachtingen van anderen?

Het is alleen zo jammer dat het bakken met energie kost. En weet je: als je het durft te...

Continue Reading...
1 2 3 4 5