Contact

Stel dat je durft te dromen ...

Jan 21, 2024

We zijn er eigenlijk best goed in: prachtige takenlijstjes maken, de één op een kladblok dat overal mee naar toe gaat, de ander in zijn agenda of met een online tool. En dan is niets lekkerder dan die taken af te strepen. We can do this! En hup, morgen weer.

Morgen weer

Dag in, dag uit werken we knetterhard en krijgen veel gedaan. Mogen we best trots op zijn. Stiekem zijn we dat ook eigenlijk wel. Morgen weer!

Maar wat nou, als de dagen overgaan in weken. De weken in maanden. We zijn heerlijk aan het werk, ervaren regelmatig dat we lekker in een flow zitten. Leuke collega's. 

Maar wat nou, als we het lastig vinden om de vraag te beantwoorden waar we het voor doen? Om aan te geven dat elke taak die we afvinken bijdraagt aan dat doel dat we voor ogen hebben. En wat dat doel precies is.

En wat nou, als we stil gezet worden en bevraagd worden op onze droom. Zonder terughoudendheid. Zonder grenzen opgelegd door anderen, maar vaker nog door ons zelf?

En stel nou ... dat je durft te dromen. Ruimte durft te geven aan wat je al langer voelt. Al langer weet. Wat spannend en wat bevrijdend tegelijk! 

Laser focus

Eén van mijn klanten deed dit deze week! Het was zo'n geweldig moment. Het uitspreken van zijn droom gaf ruimte en laser focus. De puzzelstukken klikten in elkaar en zijn takenlijst kreeg een andere prioritering. De knop ging om. Nog steeds zijn er heel veel taken en werkt hij knetterhard, maar nu met een duidelijk doel voor ogen: elke dag een stapje dichter bij zijn droom. Eén actie tegelijk. 


Wat kun jij zelf doen komende week?

  1. Check bij jezelf of je helder voor ogen hebt waar je het voor doet. Al die acties, volle dagen. Welke kleine actie komende week draagt bij aan het bereiken van je droom?
  2. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief over coaching via deze link.
  3. Op maandag, woensdag en vrijdag van 8.15 tot 8.30 uur helpen we elkaar met het plannen van onze dag. Het geeft je laserfocus, duidelijke kaders voor al die beslissingsmomenten gedurende je dag. Doe je mee? 


VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact