Contact

Showing the world one person and feeling/being someone else

Oct 22, 2023

Showing the world one person and feeling/being someone else. Vind jij het soms ook verleidelijk om jezelf anders voor te doen dan je bent om erbij te horen, om te voldoen aan de verwachtingen van anderen?

Het is alleen zo jammer dat het bakken met energie kost. En weet je: als je het durft te proberen om eerlijk en authentiek te zijn, dan is de kans groot dat je dat op een positieve manier terugkrijgt en ontstaan andere gesprekken en diepere verbinding. Jij bent nl. geweldig zoals je bent!

Sterk karakter

Regelmatig krijg ik te horen dat ik een sterk karakter heb. Ik vond dat eigenlijk best ingewikkeld.

Aan de ene kant is het een drijvende kracht achter wie ik ben en dat ik als betrouwbaar en de go to person wordt beschouwd. Het verbaast me keer op keer wanneer nieuwe klanten na een korte call al hun backoffice processen bij mij in beheer geven, de backbone van hun organisatie! Wat een vertrouwen. Ze weten dat ik het kan dragen.

Tegelijkertijd zullen veel ondernemers het me me eens zijn dat het voor anderen soms moeilijk is om je bij te benen. Je bent eerlijk en respectvol naar anderen en hebt je doel helder voor ogen. De stress levels die jij aankunt, liggen net wat hoger dan gemiddeld.

Conformeer je niet aan het gemiddelde

Laat je niet tegenhouden. Conformeer je niet aan het gemiddelde en ga ervoor! Vertrouw erop dat de mensen om je heen die het beste met je voor hebben, je steunen en er voor je zijn. Net zoals jij er voor hen bent.

 


 

Ik help directeuren en managers om de samenwerking met hun secretaresse te optimaliseren.VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact