Contact

Stip op de horizon kwijt? Change lanes now!

Feb 11, 2024

Vanmorgen viel ik midden in het interview van Jeroen Pauw met Dries van Agt. Het ging over het enorme beroep dat op hem werd gedaan gedurende een periode van meer dan 10 jaar. Een intensieve periode waarin hij nauwelijks thuis was. Een periode waarin zijn gezin zich ontwikkelde. Hij aan de zijlijn van die ontwikkeling stond. Zichzelf aan de zijlijn had gezet? Spijt kwam naar voren.

Op LinkedIn zag ik een kort interview langskomen met Henk Fraser, trainer bij RKC Waalwijk en ambassadeur van Stichting Everyday People. Heel ander carrièrepad, en toch vergelijkbaar. Ook daar een gevoel van gemis. Een gevoel van het gezin te kort hebben gedaan. 

Hoe is dat voor jou? Welke keuze maak jij? Leiden die over 6, 7 jaar tot een vergelijkbare conclusie? Tot een gevoel dat je terug zou willen in de tijd. Een verlangen: had ik het maar anders gedaan...?


Wat kun je zelf doen komende week?

  1. Sta komende week bewuster stil bij de keuzes die je maakt. En: OWN THEM! Niet: "Ze hebben mijn agenda weer volgegooid". Neem je eigen verantwoordelijkheid, denk na over jouw stip op de horizon (die bijna vergeten droom, een weekendje weg met je partner etc.) en zet stappen in die richting. Dat kan al door er tijd voor te reserveren in je agenda.
  2. Ben je door de enorme hoeveelheid taken en werkdruk je stip op de horizon uit het zicht verloren? Weet je dat de kans groot is dat je op een (afbuigende) parallelweg zit en heb je geen idee hoe je de helderheid, het plezier en de aansluiting met je gezin, vrienden en familie, misschien zelfs wel met je bedrijf of je werk weer terug krijgt? Vanuit performance coaching heb ik daar mooie tools voor. Kijk op mijn website of stuur me een DM als je interesse hebt in een vrijblijvende strategiesessie. 


VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact