Contact

Hoogtepunt 2023: certificering als coach

Dec 31, 2023

Op deze laatste avond van het jaar is het heerlijk om even stil te staan. De kerstboom brengt een gezellige sfeer in huis. Kaarsjes zijn aan en buiten zijn de eerste knallen en siervuurwerk al hoorbaar. Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van persoonlijke ontwikkeling met als absoluut hoogtepunt mijn certificering als high performance coach bij het High Performance Institute.

Transformatie
Bij deze laatste avond van het jaar hoort ook vooruit kijken. Onze oudste rondt in de zomer zijn bachelor af om daarna te starten met zijn master. Onze jongste ontwikkelt zich hard bij de stages die ze loopt in het Erasmus MC. Geweldig om jonge mensen zo te zien groeien.

En ondertussen starten bij mij medio januari 2024 de eerste 5 klanten met hun 1:1 coaching. Helemaal te gek! We meten en bespreken hun scores op o.a. het genereren van energie, het verder vergroten van hun invloed en zelfvertrouwen en het haarscherp krijgen van hun doelen en prioriteiten. Wanneer je al deze elementen samen gaat brengen, ontstaat een ongelooflijke kracht. Ik kan niet wachten om te zien welke transformatie deze 5 klanten de komende periode gaan doormaken!!

1:1 coaching
In maart vindt de volgende ronde (gratis) strategiegesprekken plaats voor de klanten die in het tweede kwartaal serieus aan de slag willen met hun productiviteit, effectiviteit, energie, relaties etc. Alles op basis van meetbare resultaten en wetenschappelijke onderbouwing. Spreekt dit je aan? Laat het me zeker even weten, dan stuur ik je de informatie.

Wat kun je nu al doen?
Voel je aan alles dat je nu al een paar stappen wilt zetten dan heb ik twee tips voor je:

  1. meld je aan voor mijn nieuwsbrief over coaching via deze link.
  2. elke werkdag om 8.15 uur bereiden we aan de hand van een vaste set vragen onze dag voor. Duur: 10 minuten. Het geeft je laserfocus, duidelijke kaders voor al die beslissingsmomenten gedurende je dag. Doe je mee? Dan voeg ik je toe aan de appgroep.

 Geniet van de Jaarwisseling,

Yvette
Je performance coach

 VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact