Contact
Van droom naar werkelijkheid. Het kan!

Van droom naar werkelijkheid

plannen targets Jul 09, 2023

Voorafgaand aan mijn coachingsprogramma van 12 weken heb ik altijd een gratis strategiesessie met mijn klant. Dit gesprek heeft twee doelen. Het biedt mijn klanten de gelegenheid te ervaren of mijn stijl van coaching bij hen past. Voor mij is het een belangrijk moment om te bepalen met wie ik mogelijk ga werken en of de klant er klaar voor is om van goed functioneren naar high performance te gaan.

"Het helpen ontdekken van dromen en het realiseren daarvan door het stellen van doelen en het bewaken van de juiste focus."

Tijdens de (gratis) strategiesessie ontstond een mooi gesprek waarin mijn klant mij vroeg waarom ik zo'n passie voel voor het begeleiden van mensen naar een aanzienlijk hoger level dan het level waarop ze nu functioneren. Hele mooie vraag! Het antwoord voel ik tot in mijn tenen. Al mijn kennis en ervaring op het gebied van:

  • productiviteit
  • time management
  • het helpen ontdekken van dromen (hoe mooi is dat!)
  • het realiseren daarvan door het stellen van doelen (woehoeeeee!) en
  • het bewaken van de juiste focus komen samen in deze vorm van coaching. Sinds maart 2023 ben ik (trots!) Certified High Performance Coach. 

 

Actie voor komende week

Met de zomervakantie ontstaat voor velen van ons wat ruimte. Ruimte om te dromen. Probeer dit keer groter te dromen dan je ooit eerder durfde. Je 'hoofd' zal proberen je te beschermen wanneer je 'hart' gaat dromen. Negeer dat maar een keer. Schrijf je droom op en als je dat al durft: spreek het uit en deel het met iemand die dicht bij je staat. Schrijf op wat nodig is (zonder oordeel als 'dat gaat toch nooit lukken').

Welke eerste kleine stap kun jij zetten op weg naar je doel? Heel benieuwd! Go for it. I'm cheering you on.VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact