Ook je productiviteit verhogen?

Skills voor een betere toekomst

Apr 23, 2023

Voor mij is video een ding. Ik weet niet hoe het voor jou is, maar jezelf opnemen op video, je eigen stem terug horen, jezelf zien struggelen om uit je woorden te komen, is voor mij nou niet echt uitnodigend. 

In deze en komende nieuwsbrieven deel ik vier punten die te maken hebben met de bereidheid om iets te doen. Onderzoek wijst nl. uit dat hoe hoger je bereidheid is, hoe (aanzienlijk!) groter je kans is op het behalen van je doelen en dus op succes. En dat vind ik als coach dan weer interessant ;-).


Wanneer je iets wilt leren, wilt verbeteren, dat direct te maken heeft met je toekomst, omdat je ervan overtuigd bent dat je het nodig gaat hebben, dan is je bereidheid om door die zure appel heen te bijten groot.

En ja, je staat voor gek (althans dat denk je zelf), mensen vinden er wat van (zijn ze meestal heel duidelijk in) en je bent stuntelig in het begin. Maar hou vol! Iedereen moet er doorheen. Doen. Doen. Doen. En je wordt er beter in.

Waarom ik video belangrijk vind voor mijn toekomst licht ik toe in mijn volgende blog. Die gaat over het belang van het delen van je dromen en hoe mijn dromen de bereidheid om moeilijke dingen te doen enorm vergroten.

Actie voor nu:

Wat zou voor jouw toekomst goed zijn om te gaan leren? Iets dat je privé veel kan brengen en de relatie met bijvoorbeeld je partner of tiener kan verbeteren (beter leren luisteren, attenter zijn etc.). Wat zou goed zijn voor je carrière om te gaan leren: onderhandelings skills, leren plannen en prioriteren?VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact