Contact

Ladies, ophouden met dat gedoe

Jun 11, 2023

Tijdens diverse (avond)meetings en events heb ik de afgelopen maanden geweldig getalenteerde, professionele, prachtige vrouwen ontmoet. Maar ladies ..., er moet me iets van het hart.

Tip 1: Trust the process
Je bent nog steeds een goede moeder ook als het schuldgevoel je aanvliegt dat je een avond niet thuis was. Ongetwijfeld heb je al heel veel leuke herinneringen met je kids gemaakt. Je hoeft echt niet overal bij te zijn. Ze weten dat je er voor ze bent.

Tip 2: They'll live
Boven een bepaalde leeftijd lukt het je kids echt wel om iets eetbaars naar binnen te krijgen. Ook als jij er niet bent. Vul je dus niet verplicht om van te voren alles klaar te maken (en daarmee eigenlijk ook te beslissen wat ze eten) wanneer ze daar in de meeste gevallen zelf niet eens om vragen. Het biedt hen de mogelijkheid te experimenteren en scheelt jou een hoop tijd ;-).

Tip 3: it's OK to let go
Helemaal geen punt als ze een keer met hun pyjama binnenstebuiten (én achterstevoren) in bed kruipen of net wat minder groenten naar binnen krijgen. Laat ze maar ontdekken en leren. Dat gaat soms extra snel als je er niet bent.

 

Voor al die ambitieuze, geweldige vrouwen: je bent fantastisch. Je bent genoeg en je doet het goed.

Zo, dat moest me even van het hart.


Als eigenaar van drie bedrijven en moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk zelfvertrouwen is. Als performance coach help ik jou vanuit balans je volle potentie te vinden en te benutten.

Zodat het thuis en in je bedrijf weer lekker loopt. Zonder VRIJBLIJVEND EVEN AFSTEMMEN?

Neem gerust contact met me op.

Contact