arrow_drop_up arrow_drop_down

Vergaderruimte of Zoom room

Onze representatieve vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 8 personen in corona-tijd. De professionele Zoom room kunt u eenvoudig gebruiken voor bestuursoverleggen of ALV's.

Professionele vergaderruimte


Onze vergaderruimte wordt geboekt door besturen en teams voor strategiesessies, bestuursoverleggen of teamsessies. In coronatijd biedt de vergaderruimte gelegenheid om met 8 personen te vergaderen of brainstormen. 


Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein  en extra (gratis) parkeergelegenheid direct naast het pand. 

De vergaderruimte heeft een eigen ingang en wordt exclusief gereserveerd voor uw gasten en/of mede bestuursleden.


De ruimte is voorzien van een pantry en goede koffie. Voor ontbijt, lunch of diner kan vanzelfsprekend gezorgd worden. Mocht u het prettig vinden om aan het eind van de middag te arriveren, met elkaar te dineren en aansluitend een avondsessie te organiseren dan is dit mogelijk. 

Boek onze vergaderruimte

Bent u op zoek naar een fraaie vergaderruimte voorzien van alle gemakken voor een groep van maximaal 8 personen (rekening houdend met de richtlijnen van de RIVM) boek dan onze vergaderruimte. U bent van harte welkom.Zoom room


Onze professionele Zoom room wordt geboekt door besturen en teams voor strategiesessies, bestuursoverleggen of teamsessies. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om met een combinatie tussen online (via Zoom) en offline (aanwezig in de vergaderruimte) flexibel te vergaderen. Vanzelfsprekend behoort het ook tot de mogelijkheid uw spreker online te laten aansluiten. Dit bespaart de spreker reistijd en u extra reiskosten. 


Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein  en extra (gratis) parkeergelegenheid direct naast het pand. 

De Zoom room heeft een eigen ingang en wordt exclusief gereserveerd voor uw gasten en/of mede bestuursleden. U kunt eveneens gebruik maken van de bijbehorende vergaderruimte.


De ruimte is voorzien van een pantry en goede koffie. Voor ontbijt, lunch of diner kan vanzelfsprekend gezorgd worden. Mocht u het prettig vinden om aan het eind van de middag te arriveren, met elkaar te dineren en voor te bespreken en aansluitend een avondsessie te organiseren dan is dit mogelijk. 


Meer weten over het boeken van de professionele vergaderruimte en/of Zoom room? 


Ga na of de ruimte nog beschikbaar is op de datum die u in gedachten heeft.


Tip: boek de ruimte in zodra het vergaderschema voor het jaar bekend is.