Training on the job voor secretaresses

Grip op je dag

In 3 stappen weer grip op je dag. We maken samen inzichtelijk wat de 5 hoofdgebieden zijn en gaan gedurende twee weken precies bijhouden aan welke taken jij je tijd besteedt.


We sluiten de (groeps)training af met een analyse van jouw persoonlijke informatie en een advies op maat om weer grip te krijgen op je dag.


Lees ook dit blog.
Bekijk de video.


€ 349,- excl. btw
(incl. 4 sessies van 45 minuten)

Agendabeheer

Je wilt graag meer weten over complex agendabeheer. Hoe weet je of je iets wel of niet wilt inplannen, waar moet je rekening mee houden en hoe ziet een ideale week er eigenlijk uit. 


We maken je prioriteiten inzichtelijk, gaan op basis van jouw prioriteiten een template maken voor jouw ideale week en maken jouw agenda (of die van je leidinggevende) super overzichtelijk.

Lees ook dit blog.
Bekijk de video

€ 349,- excl. btw
(incl. 4 sessies van 45 minuten)

Blijf jezelf ontwikkelen als secretaresse met praktische en direct toepasbare trainingen.

Mailboxbeheer

Eindelijk grip op die eindeloze hoeveelheid mailtjes die de mailbox van jou (en van je manager) binnen stromen. Ik help je met het structureren van je mailbox. Aan de hand van een kort en overzichtelijk stappenplan leer ik je een methode die je helpt om grote hoeveelheden mail per dag gegroepeerd (efficiënt!) te behandelen.

Deze methode werkt zowel in Gmail als met Outlook. 


€ 349,- excl. btw
(incl. 4 sessies van 45 minuten)

Training on the job voor secretaresses

Zou jij ook graag eens met iemand willen sparren over jouw dagelijkse werkzaamheden. Misschien ga je altijd net te laat naar huis of zou je efficiënter willen leren werken. Of misschien heb je het gevoel dat je nauwelijks grip hebt op je eigen dag en alleen maar brandjes aan het blussen bent. Samen stellen we vast wat jouw belangrijkste aandachtspunten zijn en gaan aan de slag. You got this!


€ 1.850,- excl. btw
(incl. intake, 8 sessies van 60 minuten en eindevaluatie)

Training secretaresse
In haar 23+ jaar ervaring als Executive Assistant heeft Yvette al heel wat overvolle mailboxen en complex agendabeheer zien langskomen bij zowel secretaresses als managers. 


Heb jij ook moeite om grip te houden op je dag? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Van het ene brandje naar het andere rent? Laten we samen aan de slag gaan, zodat jij weer rust en overzicht hebt.

Ondersteuning nodig voor jullie vereniging of stichting?