arrow_drop_up arrow_drop_down
Verenigingssoftware

Betaalbare verenigingssoftware

Integreer uw ledenadministratie, financiële administratie, communicatie en website binnen één platform en maak die efficiency slag.

VERENIGINGSSOFTWARE


In de praktijk komt het vaak voor dat gewerkt wordt met verschillende softwarematige oplossingen.


U kunt hierbij denken aan software voor de ledenadministratie, andere software voor het beheer van de website en weer een ander softwarepakket voor het verzenden van nieuwsbrieven en andere communicatie.

Dat kan efficiënter!

WE KNOW HOW

Stap ook over op betaalbare en begrijpelijke software

Verspil niet langer uw tijd aan verschillende platforms, werkwijzen en dubbelingen. Met elkaar maken we een concreet stappenplan waarmee binnen no time uw hele ledenadministratie draait op één overzichtelijke plaats en zónder extra handelingen. Neem contact met ons op of bekijk hieronder de investering.

Meer weten over het overstappen naar betaalbare en begrijpelijke software?


We helpen u graag verder.

IMPLEMENTATIE TRAJECT

Werkt uw vereniging of stichting met een ledenadministratie die als tijdrovend of niet overzichtelijk wordt ervaren? Mogelijk loopt u er tegenaan dat u uw eigen downloads niet mag maken zonder tussenkomst van de leverancier. Dat kan anders.


Secretariaat Online biedt u een gebruiksvriendelijke, efficiënte en betaalbare oplossing. Wij begeleiden het implementatie traject voor u van de huidige tijdrovende en complexe situatie naar een omgeving waarbinnen iedereen weer opgelucht adem haalt. 

ONLINE TOTAALOPLOSSING

 Voorkom versnippering van gegevens binnen uw vereniging en kies voor online software voor beter verenigingsmanagement.  


Het biedt een actuele ledenadministratie en optimale mogelijkheden om leden te bereiken via een brede moderne communicatiemix van e-mail, nieuwsberichten, berichten wall, sms berichten, ledenwebsite, mobiele apps en push berichten.  Leden beheren online zelf hun gegevens en schrijven zich in voor activiteiten.

Wij nemen de zorg voor ICT uit handen.