Nieuws

Inspiratiesessie Innovatiepact groot succes

Een groot aantal ondernemers, onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten en overheden wil meewerken aan het Innovatiepact van de Greenport. Dat bleek tijdens de Inspiratiesessie in het World Horti Center. Doel van de bijeenkomst was het samenbrengen van vraag en aanbod op het gebied van kennis & innovatie.

Het Nederlandse bedrijfsleven in het  tuinbouwcluster behoort tot de wereldtop. Om die koppositie vast te houden, is het van belang dat we voortdurend blijven innoveren. Met het Innovatiepact wil de Greenport de innovatiekracht van de bedrijven versterken door focus en samenwerking te stimuleren, en daarmee de concurrentiekracht van het cluster internationaal vergroten.

Secretariaat Online verzorgt het secretariaat van de Greenport West-Holland. Aan ons de eer de bijeenkomst de organiseren, af te stemmen met de locatie en de catering en als gastvrouw op te treden tijdens de bijeenkomst. We kijken terug op een fantastische event!

Meer lezen over dit event of de Greenport?

In: