Nieuws

De toekomst van de Virtual Assistant

Die ziet er rooskleurig uit!

Geweldige avond gehad met de NVD (Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners) over de toekomst van de Virtual Assistant. En die is rooskleurig! Dat merk ik natuurlijk al in mijn dagelijkse praktijk, maar hoe leuk is het om daar over van gedachten te kunnen wisselen met Hanneke en Nathalie van de VA School en met twee professionals die als VA binnen Unit4 werken. 

Geen vast kantoor, een manager die je dagen en soms weken achter elkaar niet zit, werken vanuit verschillende tijdzones. Het kan! Welke tools heb je daar voor nodig? En vooral: welke competenties heb je daarvoor nodig. Ook hier staat bovenaan het lijstje: communicatie!

Al met al een avond waar we heerlijk over 'ons' vak als ondersteuner binnen heel dynamische en verschillende omgevingen hebben kunnen brainstormen. Top!

P.S. De locatie was geweldig. Mocht je nog een mooie vergaderlocatie zoeken, zet dan Buitenplaats Sparrendaal zeker op je lijstje. 

In: