Nieuws

Feeding & Greening the Megacities

Laatste voorbereiding boardmeeting
Gisterenavond toch nog wat later geworden dan eerder bedacht, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle voorbereidingen voor de 3e meeting van de Greenboard: done!

De agenda en vergaderstukken waren natuurlijk eerder al verzonden en nu zijn ook de naambordjes klaar. Ik gebruik daarvoor een voorbedrukt sjabloon waar ik alleen nog maar de naam van de deelnemer hoef te printen. Zo gepiept en ziet er strak uit. De plexihouders zijn A4-formaat zodat de naam goed leesbaar is.

Feeding & Greening the Megacities
De meeting was bijzonder interessant. Met thema's als energietransitie en Feeding & Greening the Megacities heb je natuurlijk wel wat te bespreken. De meer dan 20 aanwezige wethouders, gedeputeerde en CEO's hadden zeer constructief overleg. Top! Nu aan de slag met de notulen ;-).

Rondleiding TomatoWorld
We vinden het altijd leuk om aan het eind van de meeting een korte rondleiding te doen. Gewoon een half uurtje uitleg over (in dit geval) een kas met zo'n 80 (!) soorten tomaten, de hommels die rondvliegen voor de bestuiving, de killer bees die hun ding doen. Super interessant. TomatoWorld, enorm bedankt voor de fantastische ontvangst.

Sorry, ik knijp een beetje met mijn ogen. Erg licht in de kas :-).

In: