U bent hier:

Werken in MS Office 365 en Teams

Werken in MS Office 365 en Teams
Datumwoensdag 9 september 2020

Op woensdag 9 september a.s. is Secretariaat Online als lid van NVD regio Zuid-Holland te gast in Diergaarde Blijdorp. Het wordt een mooie avond, met gelegenheid een goede indruk te krijgen van de vergadermogelijkheden van Blijdorp. De avond staat in het teken van de workshop MS Office en Teams gegeven door Roel Peeters.

Programma
17.30-18.00 uur ontvangst leden
18.00 uur   welkom 
18.10 uur   presentatie locatie
18.30 uur   dinerbuffet
19.30 uur   workshop
21.00/21.15 uur sluiting

Locatie Diergaarde Blijdorp ZAKELIJK & FEESTELIJK
Op dinsdag 28 januari 2020 is Diergaarde Blijdorp uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019 tijdens het MEETINGS Business event. De prijs is uitgereikt door Hans Kazan. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde locaties en is Diergaarde Blijdorp als winnaar uit de bus gekomen! Zo'n mooie erkenning bevestigt dat Nederlands best bezochte dierentuin ook een zeer gewaardeerde locatie is voor een onvergetelijk evenement. Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes van wel 10.000 deelnemers.

Van bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsfeest, congres tot bruiloft. Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) biedt de dierentuin bijzondere arrangementen en zalen in een levendige omgeving aan de rand van Rotterdam. Vrijwel alles kan dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaar staat. Diergaarde Blijdorp is in 2019 uitgeroepen tot Beste Evenementen-locatie van regio west. Daarnaast is onze duurzame bedrijfsvoering beloond met een Green Key Gold keurmerk en zijn we partner van MVO Nederland.

Diergaarde Blijdorp ontving in 2019 de MEETINGS® award ‘Beste Evenementenlocatie 2019 regio West’. Deze awards zijn publieksprijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten van Nederland.